El Sallent ha fet oficial una llarga llista de jugadors renovats per a l'equip de Jordi Capellas. Aquests són: Lluís Garcia, Marc Puigoriol 'Putxi', Xavi Sansegundo, Albert Ribera, Marcel Pla, Jesús Pelfort, Aitor Lorca, Josep Maria López 'Yuti', Cristian Horneros, Àlex González, Xavier Boltor, David Boltor, Cristian Besora, Carles Pladellorens 'Pla' i Cristian Martín. De moment, són nous fitxatges Albert Roca i Xavi Pareja de l'Artés i David Skowron del juvenil del Sabadell.

Joan Costa, renovat al Berga

El Berga va confirmar ahir la continuïtat de Joan Costa que s'afegeix a un ampli grup de jugadors. Són alta a l'equip de Joan Prat, Edu Vila (Pradenc), Joan Noguera (Avià), Oriol Dalmau (Avià), Sergi Suárez 'Sua' (Manresa), Joan Muñoz (Manresa juvenil) i Ignasi Sabata (Josep Maria Gené); també hi ha un acord amb Joan Bertrans del juvenil del Manresa. Es mantenen al club, Dani Peralta, Joel Brià, Sergi Ruiz, Xavi Carreras, Agustí Casanovas, Jordi Torner, Xavier València, Antoni Alberich, Pol Selva, Joan Costa 'Joanet', César Andrés Caicedo, Marc Sala, Rafa i Nabil.

Xavi Ratera al Solsona

El davanter Xavi Ratera, procedent del Terrassa 1906 és una de les novetats del Solsona, conjuntament amb Javi Jiménez, que estava jugant a futbol sala. Fan el salt del segon equip, Joan Parcerisa i Joan Vendrell, i es mantenen a la formació de Candi Viladrich, Jordi Freixes, Climent Ratera, Alexandre Alarcón, Joan Solé, Jordi Rodríguez, Marc Lorca, Jordi Vila, David Alconchel, Robert Tripiana, Arnau Múrcia, Albert Parcerisa i Gerard Barcons. Són baixa David Andreu, Josep Sala i Marcel Carrió, i estan pendents Eduardo Díez, Jordi Sánchez i Jordi Puig.

Poques novetats a Gironella

El Gironella de Jordi Pont 'Ponti' ha incorporat Roger Rosell del Puig-reig i manté la majoria de jugadors de l'equip que tan bona segona volta va fer aquesta temporada. Són baixa Toni Sibila (s'afegeix al quadre tècnic), Àngel de la Concepción (es retira) i Àrtur Feliu (passa al B per motius laborals).