El Lleida, amb la participació del migcampista navarclí Marc Martínez, no va poder arrodonir una gran temporada amb l'ascens a la Segona Divisió després de caure en la tanda de penals contra el Sevilla Atlètic al Vell Nervión. Després d'eliminar el Barakaldo i el Madrid Castella, el Lleida afrontava l'última eliminatòria contra els sevillans. A l'anada, els andalusos s'havien imposat per 0 a 1.

No obstant això, l'equip d'Inmanol Idiakez va igualar l'eliminatòria a Sevilla (0-1), però no va saber transformar un altre gol, malgrat tenir bones ocasions de marcar, també en la pròrroga.

En els penals, el propi Marc Martínez (va llançar el primer) i els seus companys Diego Suárez, Albistegui i Manu Onwu van marcar, però Pau Bosch va fallar el seu llançament. Això no obstant, un altre error del Sevilla Atlètic va possibilitar que hi hagués una altra tanda d'un contra un. En aquesta ocasió, Óscar Rubio va tirar a trencar i la seva pilota es va estavellar contra el travesser, sense entrar. En el Sevilla Atlètic, el porter José Caro va ser l'autor del darrer llançament, el que va donar a l'equip sevillista l'ascens a Segona Divisió.