Roberto Bou, de l'equip Tomàs Bellès Cannondale, es va situar en la 32a posició final, al campionat del món de BTT marató celebrat a la localitat francesa de Laissac, ahir. El seu temps va ser de 4h 17' 29''. Roberto Bou, de 23 anys i que debutava en el mundial absolut, va ser el segon espanyol classificat en la prova, per darrere del corredor Iván Álvarez, de 35 anys, qui va entrar en la posició 27a.

Pel que fa als primers llocs de la prova, la medalla d'or va ser per a Tiago Jorge Oliveira Ferreira, de Portugal, qui va entrar a la meta amb un temps de 4h 01'56''. En la segona posició, i amb medalla de plata, es va situar l'austríac Alban Lakata amb un registre de 4h 02' 15''. El bronze va correspondre al corredor txec Kristian Hynek amb 4h 02' 52''. En total, els corredors que van completar la cursa de 90 km van ser 120 dels 153 inscrits.