El Futbol Club Barcelona ha convocat una roda de premsa per a aquest migdia (13 hores) al Palau Blaugrana en què es farà oficial la destitució de Xavi Pascual com a tècnic del primer equip.

Segons informen diverses fonts, el club ja hauria comunicat a Pascual que no seguirà al capdavant del Barcelona Lassa la temporada que ve i també hauria informat del relleu a la banqueta als jugadors de la primera plantilla. Alguns podrien ser presents en la roda de premsa, en la qual també participaran Joan Bladé, directiu responsable de la secció, i Albert Soler, responsable de l'àrea d'esports professionals del club blaugrana.

L'adéu de Pascual es produiria una setmana després que el secretari tècnic de la secció, Joan Creus, anunciés que deixava el càrrec. En les vuit temporades de Pascual a la banqueta, el Barça ha conquerit quatre Lligues, tres Copes del Rei, quatre Supercopes i una Eurolliga com a títols més destacats. No obstant això, en les darreres dues campanyes només ha pogut guanyar una Supercopa i ha viscut a l'ombra del Reial Madrid. Finalment, si el tècnic acaba marxant, el podria substituir Sarunas Jasikevicius.