El DSF Ferreters Guixers ha clos una temporada excepcional amb el títol de campió de la 18a edició de les 12 Hores del campionat de la comarca del Solsonès, guardó que afegeix al de la lliga.

Les 12 Hores van ser realment vibrants i emocionants, sobretot en el grup A de la competició, ja que va caldre esperar fins el final del darrer partit d'aquesta fase, el que va enfrontar el FS Olius davant del FS Castellar de la Ribera per saber qui es classificava per a la ronda de quarts de final. Els resultats dels quarts van ser: Olius-Odèn, 2-0: Bar Castell-Lladurs, 0-1; Ferreters Guixers-Castellar, 2-1 i el Llobera-Bar Castell, 2-3 (pp).

En les semifinals, el Bar Castell va vèncer l'Olius per 3-2 (pp). Per la seva banda, el DSF Ferreters es va desfer del FS Solsona per 2-0. En la final, els campions derrotaven per 3-0 al Bar Castell, que també ha fet una bona temporada i jugarà la Supercopa comarcal. Pel que fa al màxim golejador del torneig va ser Hèctor Xarau (del Sant Llorenç de Morunys), autor de 7 dianes.