Des de dilluns i fins dissabte, se celebra la desena edició del torneig de Vòlei Platja de Manresa, que té el seu espai habitual dels darrers anys, la plaça Major. Dins els actes programats per a l'Estiu Jove, són un total de 47 els equips inscrits, dels quals 18 estan integrats per un conjunt de jugadors que durant l'any practiquen aquest esport i 29 per jugadors que s'hi inicien. Tots es divertiran amb la competició a la sorra del rectangle ubicat davant de l'ajuntament manresà.

Cal recordar que la intenció de l'equip de govern municipal és disposar d'una pista dedicada al vòlei, a la zona del Congost.

Les jornades de joc durant els dies d'aquesta setmana són de les 18.20 a les 24 hores fins divendres; en la jornada final de dissabte els horaris seran intensius de les 9 del matí a les 12 de la nit. Des d'ahir se celebra també el campus de vòlei platja per a menors d'edat, amb els monitors del Vòlei 6 Manresa, que té un total de 20 nois i noies que hi participen. El 2015, l'equip que es va proclamar campió en el torneig va ser el Tres Pics i Repicó, i en els equips amb els jugadors no habituals va ser els Spikers.

El torneig de Manresa obre tota la sèrie de campionats estiuencs de vòlei platja. La setmana que ve és el torn del torneig de Puig-reig, en la seva vintena edició, del 4 al 9 de juliol. Després, Igualada serà qui prendrà el relleu amb el 24è Torneig de Vòlei Sorra, que es farà al parc Valldaura durant el cap de setmana del divendres 15 al diumenge 17 de juliol.