Leo Messi passa per un dels pitjors moments de la seva brillant trajectòria esportiva. L'astre argentí va viure un malson al perdre la tercera final en tres anys amb la seva selecció.

El Mundial de Brasil 2014 davant d'Alemanya, a la pròrroga, la Copa Amèrica de 2015 a la tanda de penals davant de Xile i aquest dilluns a la matinada, a l'edició del centenari de la Copa Amèrica, la història es va repetir i el combinat 'albiceleste' va tornar a caure als penals davant la selecció xilena.

Aquest cop però, el glop encara va ser més amarg. Leo Messi va enviar fora un penal que hagués posat les coses molt de cara per Argentina. La decepció del '10' blaugrana va ser majúscula. Es va apartar dels seus companys, va començar a plorar i es va deixar veure totalment enfonsat.

A la sortida de l'estadi, Messi va parlar amb els periodistes i va sorprendre a tothom anunciant la seva renúncia a la selecció argentina. No es pot saber si va ser una decisió en calent, però ara mateix és una incògnita conèixer si Messi capitanejarà la seva selecció al proper Mundial de Rússia.

Després d'aquesta trista decisió que deixa el futbol internacional orfe del millor jugador del món, us oferim els 55 gols que Messi ha marcat amb l'Argentina i que l'han deixat com a màxim golejador històric de la seva selecció.