Diumenge que ve (i no dissabte), el parc de l´Agulla i els seus voltants viurà, des de primera hora del matí, el recuperat Triatló de Manresa Gran Premi Rudy Project i Futurauto Citröen. Una prova que no es va fer l´any passat per uns problemes econòmics (als organitzadors no els sortien els números en les darreres edicions), que ara sembla s´han pogut corregir amb les aportacions dels dos espònsors principals. El Triatló de Manresa puntua pel circuit català i per la lliga catalana, i és el campionat de Catalunya universitari.

Les distàncies seran esprint amb 750 m de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de running. La sortida es donarà a 2/4 de 10 del matí (per evitar la calor) encara que els participants iniciaran la prova espaiats per uns minuts, primer els federats, veterans, júniors i sub-23, després les noies i els cadets i finalment els no federats i els triatletes que competeixen en la modalitat per relleus. Ja a 2/4 de 12 serà el tron de les proves de promoció amb quatre sortides, els prebenjamins (7-8 anys), benjamins (9-10 anys), alevins (11-12 anys) i infantils (13-14 anys). L´entrega de premis en les diferents categories serà a la 1 del migdia.

L´organització confia en poder superar els 400 triatletes inscrits (hi ha temps d´apuntar-se dins avui dijous) a la cursa gran (dels quals un 20% són noies, el 16% cadets i júniors i el 30% amb llicència de dia). Pel que fa a la promoció, hi seran 150 esportistes, tenint en compte que ja fa dies es va haver tancar la inscripció en aquest apartat (fins i tot hi ha llista d´espera).