Els campionats de Catalunya absoluts d´atletisme, celebrats entre dimecres i dijous al Serrahima de Barcelona, han estat favorables als interessos dels atletes de l´Avinent CA Manresa.

Del CAM, Paula Raul es va proclamar campiona catalana absoluta en els 100 tanques amb 14´´16; en la final B d´aquesta mateixa prova, Emília del Hoyo va ser tercera (6a en el comput total) amb 14´´95. Ricard Clemente va ser subcampió en perxa amb 5,00 m; també van ser segons, Ester Guerrero en els 3.000 obstacles amb 10´57´´27, Núria Tió en els 1.500 llisos amb uns brillants 4´29´´45 (m.m.p.), i la marxadora Mar Juárez en els 5.000 marxa amb 22´32´´11, que és nou rècord absolut de l´entitat. També va penjar-se medalla, la de bronze, Mònica Clemente en perxa amb 3,80 m.

I en el campionat de la Comunitat Valenciana, Ainhoa Martínez (Avinent CA Manresa) va quedar segona en pes i disc amb 12,98 i 40,64 m, respecticament.