Grans resultats aconseguits pel Royal Dance Manresa a l'estatal que es va celebrar a Leganés. S'ha de destacar especialment el títol en la categoria adulta absoluta assolit per Guillem Pascual i Rosa Carné en llatins. En la mateixa modalitat i en sènior-1, la victòria va ser per a la parella que van formar Rubén Viciana i Eva Moya. En els youth llatins, podi amb el tercer lloc per a Andrey Pridhodko i Nora Corpas, també brillants en la seva actuació en aquest campionat d'Espanya en terres madrilenyes.

A banda d'aquestes parelles, el Royal Dance també va assolir una sèrie de bons resultats amb altres categories. Així, Òscar Yeste i Andrea Herrero van entrar en la gran final, amb les 6 millors parelles, dins de la categoria dels adults llatins-A.

Per la seva banda, el duet format per Alejandro i Noemí López va quedar cinquè en llatins dins de la categoria de llatins sub-21. S'ha de fer menció, també, a Pere Planas i Mariona Vall, qui a la Copa Promoció van aconseguir pujar a la Primera Territorial júnior II, i van completar la gran actuació dels ballarins manresans.