L'AE Monistrolenca celebra aquest cap de setmana el gruix dels actes de celebració del seu centenari. Avui mateix, a 2/4 de 12, partit de veterans entre els de l'AE Monistrolenca i els del Barça al camp del Met de Monistrol de Calders; els participants en aquest enfrontament faran un dinar.

A la tarda, a 2/4 de 6, acte oficial del centenari al parc del Serrat amb la participació i parlaments de membres de la Federació Catalana de futbol, del FC Barcelona, de la famílies Kubala i Garcia Junyent, de la mateixa AE Monistrolenca i de l'Ajuntament de Monistrol de Calders. A continuació, a 2/4 de 7, cantada d'havaneres amb rom cremat a càrrec del grup Mar Endins. A les 9 del vespre, sopar popular al camp del Met i concert dels grups Petit & Comitè i Electric Love.

Diumenge, a 2/4 de 12, partit de juvenils entre l'AE Monistrolenca i el Moià; a 3/4 de 2 del migdia, inauguració de l'exposició 100 anys d'història a la sala petita; a 2/4 de 3, arrossada popular al pavelló, amb inflables per a la mainada. A 2/4 de 6, partit entre els primers equips de l'AE Monistrolenca i el Llorençà, amb xocolatada polupar (2/4 de 8).