La nord-americana Serena Williams, defensora del títol, va superar ahir l'alemanya Annika Beck, per 6-3 i 6-0, per arribar als vuitens de final de Wimbledon, i va sumar la seva victòria número 300 al Grand Slam. Amb el triomf d'ahir, Serena va igualar en victòries la seva compatriota Chris Evert, i és a sis de la nord-americana d'origen txec Martina Navratilova.

L'americana, de 34 anys, que ja té 82 victòries a Wimbledon, s'enfrontarà per a un lloc en els quarts de final a la russa Svetlana Kuznetsova, 13a favorita, que va derrotar la nord-americana Sloane Stephens (18) per 6-7 (1), 6-2 i 8-6. 25 cops guanyadors i 7 serveis directes van ser suficients perquè Serena materialitzés la demolició de Beck en només 51 minuts.

Eliminació de Ramos i López

La d'ahir no va ser una bona jornada per als tennistes espanyols a Londres. El primer a caure va ser Albert Ramos, que va cedir davant el francès Richard Gasquet per 2-6, 7-6 (5), 6-2 i 6-3 els vuitens de final. El duel havia estat suspès dissabte per la pluja quan Gasquet dominava per dos sets a un, i ahir, en la represa, al francès li va valer una ruptura inicial a l'All England Club per dominar la resta del partit i segellar la victòria.

Un parell d'hores més tard, l'australià Nick Kyrgios va liquidar l'espanyol Feliciano López per 6-3, 6-7 (2), 6-3 i 6-4 i va avançar cap als vuitens de final, on serà el rival del britànic Andy Murray, el segon favorit i campió al 2013. Botxí fa dos anys de l'espanyol Rafa Nadal, el qual va condemnar aleshores amb 37 serveis directes, Kyrgios va mantenir el pols en la represa del partit contra Feli, suspès dissabte per la falta de llum amb empat a un set, i el va destrossar amb el seu servei, amb el qual va anotar 27 sacades directes.

També ahir, el francès Jo-Wilfried Tsonga va derrotar el nord-americà John Isner per 6-7 (3), 3-6, 7-6 (5), 6-2 i 19-17 en un partit de 4 hores i 25 minuts, en què va salvar una pilota de partit.