La desena edició del torneig de vòlei platja de Manresa va cloure dissabte al vespre amb les finals de les dues categories, elit i amateur, i el lliurament dels premis als vencedors per Anna Crespo, regidora de Cultura i Joventut. El torneig, un any més, s'ha disputat a la pista ubicada a la plaça Major.

Enguany, els guanyadors de la categoria blava (elit) van ser els Highlights (Adrià Cots, Albert Moncunill, Maria Aparicio i Èric Castany), que es van imposar per 2 sets a 0 als Ai Mare (Ricard Torres, Guillem Giménez, Víctor Vallejo i Maria Antònia Armengol). D'altra banda, els vencedors de la categoria vermella (amateur) van ser els No era de bàsquet? (Pau Tolo, Roger Laguarta, Marina Puig i Gerard Berengueras), que van derrotar l'equip In extremis team.

El torneig, que va tenir lloc un any més a la plaça Major de Manresa, va iniciar-se dilluns passat i va acabar dissabte, quan es van fer les eliminatòries, incloses també les finals. La competició va tenir quatre grups, dos dels quals de quatre equips i dos més de cinc en la categoria elit, una fase de cinc grups de cinc equips i un grup de quatre en la categoria amateur.

Volei 6 i Manresa jove van ser els encarregats d'organitzar novament una competició en format 4x4 mixta, en què 48 equips van establir un nou rècord de participació que posa de manifest la gran popularització que té el vòlei platja, any rere any, a la ciutat de Manresa. En aquesta edició han participat més equips amateurs (29) que no pas equips d'elit (18).

El club Volei 6 ja està organitzant el proper torneig 2x2 de la Catalunya Central, en la seva sisena edició. Tot i que encara no està confirmada ni la ubicació ni la data exacta, s'espera que es pugui celebrar el primer cap de setmana del setembre.