La tennista canària Carla Suárez va caure eliminada en els vuitens de final de Wimbledon en perdre amb la nord-americana Venus Williams en dos sets (7-6 i 6-4). D'aquesta manera, ja no queda cap espanyol ni en el quadre masculí ni en el femení.

En el primer set hi va haver molta igualtat entre les dues jugadores, i es va haver de resoldre en un desempat que va ser interromput per la pluja. En la segona mànega, Williams va trencar el servei de Suárez al principi, i, tot i una reacció de la canària, es va endur el matx. Ara, Williams jugarà els quarts de final davant Yaroslava Shvedova, del Kazakhstan. Els altres enfrontaments d'aquesta ronda són Serena Williams-Pavlyuchenkova, Cibulkova-Vesnina i Halep-Kerber.

Per altra banda, en el torneig masculí, que ja no compta amb la presència de Novak Djokovic, els dos grans favorits al títol no van tenir problemes per endur-se els seus respectius partits. El suís Roger Federer va tombar el nord-americà Steve Johnson en tres sets (6-2, 6-3, 7-5) i jugarà als quarts amb el croat Marin Cilic, mentre que el britànic Andy Murray va fer el mateix amb l'australià Nick Kyrgios (7-5, 6-1, 6-4) i ara s'enfrontarà amb el francès Jo-Wilfried Tsonga.