Iker Casillas, el capità de la selecció espanyola, i Vicente del Bosque, el seleccionador fins al proper 31 de juliol, es van trobar a La Ciudad del Fútbol i van firmar la pau després que el porter fos el suplent de David de Gea a l'Eurocopa de França, en la qual Espanya va caure als vuitens de final contra Itàlia.

Casillas ho va confirmar a les seves xarxes socials, en les quals va publicar un missatge que deia "aquest matí, a La Ciudad del Fútbol, 25 anys junts i els que ens queden! Una abraçada míster! Sort!". Aquest text anava acompanyat d'una imatge en què es veuen Casillas i Del Bosque al despatx del tècnic, tots dos amb un evident somriure.

Aquesta ha estat la resposta del porter, que es va mantenir en silenci des que dijous passat Del Bosque va fer públiques en una entrevista les desavinences del capità amb el cos tècnic del combinat espanyol en la concentració de l'Eurocopa a França. En la mateixa entrevista, Del Bosque també va reconèixer que es va acomiadar dels jugadors que van ser a la cita de França mitjançant un missatge al telèfon mòbil, i que el va enviar a tothom menys a Casillas.