El Consell Esportiu del Baix Llobregat va celebrar el tercer acte de reconeixement als valors Juga Verd Play al Teatre Auditori Atrium de Viladecans. L'objectiu va ser distingir els equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play, que ha estat inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars d'aquest curs 2015-16.

L'acte es va haver de programar en dues sessions per tal de poder donar cabuda a tots els guardonats i acompanyants, amb 62 equips i 10 reconeixements especials; més de 1.400 persones entre esportistes, entrenadors i entrenadores, directius i directives i familiars.

La inauguració de la primera sessió va ser a càrrec de Richard Calle Martínez, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Viladecans, i Santiago Siquier, representant territorial de l'Esport de Barcelona. La segona sessió la va obrir Carles Ruiz Novellas, l'amfitrió en la seva qualitat d'alcalde de Viladecans. Els assistents van poder gaudir d'un

fantàstic exercici d'acrobàcia per mitjà de Leti & Fer. del Circ Cric.

A continuació es van premiar els

primers de la classificació lineal de tots els grups i categories (des de prebenjamí fins a juvenil) dels cinc esports d'associació (futbol, futbol sala, basquetbol, voleibol, handbol) que durant aquest curs van participar en la competició Juga Verd Play dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Inclou el joc net, els valors educatius i cívics i el resultat del marcador. A la segona part de l'acte de la segona sessió es va fer entrega dels reconeixements especials als que s'han involucrat en el Juga Verd Play.