El centrecampista Denis Suárez (Pontevedra, 1994) va assegurar ahir que des que va abandonar fa dues temporades el filial del Barça per jugar al Sevilla i al Vila-real amb opció de recompra sempre havia volgut tornar a la disciplina blaugrana. Suárez, que serà presentat avui de manera oficial, va passar sense problemes la revisió mèdica a l'Hospital de Barcelona i a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí abans de fer-se una fotografia a les oficines del club, com mana la tradició, al costat de l'escut de l'entitat.

En declaracions als mitjans del club, Suárez , va admetre que se n'havia anat, primer al Sevilla i després al Vila-real, amb la idea al cap de tornar i triomfar al Barça. Segons va dir ahir, "estic molt feliç de tornar al millor equip del món. Ara s'ha complert un somni".

Maduració futbolística

El centrecampista va assegurar ahir que els dos anys que ha passat a fora de la disciplina del Barça li han servit per "madurar futbolísticament i també com a persona", motiu pel qual ara se sent preparat "per fer aquest salt". Va dir, com és normal en totes les contractacions, que "donaré el màxim per triomfar al Barça", que és conscient de la gran competència que es trobarà en el mig del camp blaugrana, fet que ha qualificat com a "sempre bo" per a l'equip.

Més arribades

De moment, a part de Denis Suárez, la recuperació del qual costarà 3,25 milions d'euros, el club ha fet oficial la contractació, per 25, del defensa francès Samuel Umtiti, tot i que aquest no serà presentat fins després de l'Eurocopa, en un dia encara per determinar. El dia 15 de juliol també s'ha de presentar la renovació de Neymar i, a partir d'aquí, poden anar arribant d'altres jugadors. En les últimes hores ha sonat amb força la possibilitat de contractar el davanter gallec del Deportivo de la Corunya, Lucas Pérez.