El Manchester United va fer ahir la presentació del seu nou entrenador per a la propera temporada, el portuguès José Mourinho, que va assegurar que afronta "amb molta motivació un desafiament que arriba en el moment just".

En una sala de premsa de l'estadi d'Old Trafford totalment plena de periodistes, Mourinho va explicar que "sé el que s'espera de mi. Conec la història del club i el que els aficionats volen. Estic preparat i molt motivat". El tècnic es va mostrar visiblement tranquil, a diferència de les seves darreres rodes de premsa en altres equips, i, equipat amb un xandall negre del United, va atendre els mitjans de comunicació poc abans de les 11 del matí, hora local.

Quan se li va preguntar per l'absència de l'equip a la Lliga de Campions, el portuguès va indicar que "evidentment estic frustrat per no jugar-la, però espero que només sigui durant una temporada. El Manchester United és un equip que l'ha de jugar, i ens hem d'assegurar que el mes de juliol del 2017 hi serem".

Mourinho també va ser preguntat sobre la pressió d'agafar les regnes d'un club com el United, que en les darreres tres temporades, amb l'escocès David Moyes primer i l'holandès Louis van Gaal més tard, va finalitzar en setena, quarta i cinquena posició. El tècnic va afirmar que la pressió se la posa ell mateix i que el seu objectiu és "guanyar-ho tot. Sóc l'entrenador del United, un lloc que tothom vol i al qual pocs tenen l'oportunitat d'arribar".