La ballarina manresana Tània Cornet va guanyar la medalla d'or de la categoria hip-hop children, d'edats de 9 a 13 anys, en la World Dance Cup, que es va celebrar a Jersey, al Regne Unit.

Cornet, de l'escola Julieta Soler de Manresa, i també membre del centre La Sala de Gavà i la prestigiosa Musique de Barcelona, era una de les integrants de l'equip espanyol gràcies a la primera plaça que havia obtingut fa uns mesos a la World Dance Cup estatal de Sitges, on va ser reconeguda com la millor ballarina Children.

Més de 18.000 participants de 40 països diferents es van desplaçar fins a la localitat britànica per competir en les seves respectives categories en aquesta gran final del mundial, que es dividia en dos blocs, el children i el juvenil.

La manresana va ser la segona a actuar en la categoria hip-hop children, on competien 20 participants més, ja que l'ordre d'actuació estava establert per edat, de la més petita a la més gran. La búlgara Elena Kyriakova, de 10 anys i 2 mesos, va actuar davant de Cornet, de 10 anys i 5 mesos, que va ballar una coreografia del seu entrenador a l'escola Musique de Barcelona, Kanga Valls, en una magnífica actuació que li va reportar 88 punts, va obtenir la millor puntuació del concurs i d'aquesta manera es va adjudicar la medalla d'or de la seva categoria.

Com a guanyadora de la categoria hip-hop, Cornet va participar a la gala final children, on competien tots els guanyadors de les diferents modalitats, tant de ball com de ballet contemporani, de claqué o jazz, entre d'altres.

En aquesta gala final es van fer les entregues de trofeus als millors ballarins children i Cornet va adjudicar-se una altra medalla d'or com a millor ballarina entre les categories de jazz, contemporani, acrodansa i hip hop.

Amb aquesta victòria Tània Cornet es confirma com una de les ballarines catalanes amb més projecció internacional i amplia el seu palmarès amb un altre gran triomf, que suma als dos campionats d'Espanya que ha guanyat els últims dos anys, l'últim fa pocs mesos, a Cornellà de Llobregat.