El CE Sallent, amb l'ajuda dels dos exjugadors sallentins de Primera Divisió, ha creat el 1r Campus Gabri i Rubén Navarro, que ha estat tot un èxit d'assistència i això ha fet decidir allargar l'activitat una tercera setmana.

Gabriel García, actual entrenador del Barça juvenil i exjugador del primer equip culé i de l'Ajax holandès, explica que "quan jugava al Barça ja havia fet aquest campus i va tenir bastanta acceptació, però en marxar a l'estranger vaig deixar-ho i el Sallent va seguir fent campus de club. Tenia moltes ganes de tornar a fer aquesta activitat, perquè crec que és una bona manera de promocionar el poble i el club dins l'àmbit esportiu". I ha estat un èxit, amb gairebé 60 nens cada dia per entrenar-se i gaudir dels consells de les dues estrelles del poble. Rubén Navarro, que va ser jugador del Deportivo Alavés i que actualment entrena l'aleví del CE Sallent, amb qui ha pujat de categoria, és l'altre ambaixador del campus. "Va anar tot molt ràpid. vam organitzar-lo en un mes. Però la veritat és que ha sortit bé. En volem fer la segona edició i crec que els nens que han vingut repetiran i amb més temps atraurem més gent".

Ha anat tan bé que s'ha decidit allargar l'activitat una tercera setmana: "vam deixar a les mans dels pares fer una tercera setmana addicional i ho van acceptar, tot i que alguns ja tenien altres compromisos. Hem decidit fer-la perquè ho hem considerat com un servei que donem als pares. Encara estem oberts a noves inscripcions". Qui s'hi inscrigui l'última setmana podrà gaudir d'aspectes tècnics del futbol, competicions individuals i piscina, abans de donar per acabada la sessió.