El FC joanenc ja ha arribat a la setena edició del seu campus d'estiu, que dura tot el juliol i encara s'hi poden inscriure participants per a les setmanes que queden. El director, Jordi Garcia, assegura que "el 80% dels participants que tenim són del mateix club, però, tot i així, també en vénen de fora, atrets per la qualitat-preu de la nostra activitat".

De moment, el Joanenc ha tingut una mitjana de 60 participants la setmana, tot i que en alguna ja hi ha 80 inscrits. "Fa 4 o 5 anys vam tenir un boom de 120 nens la setmana, però ens hem mantingut en aquests números sense canviar el preu".

El campus és una combinació de futbol amb activitats lúdiques perquè "entenem que els nens ja estan durant tot l'any fent futbol i que a vegades volen desconnectar amb altres activitats" i en formen part un equip de monitors qualificats amb una relació d'un monitor per cada 10 nens i unes magnífiques instal·lacions: el camp de futbol, la pista poliesportiva, la piscina i l'institut Quercus. "Cada dia varien una mica les activitats, depenent de les instal·lacions que tenim, perquè les hem de combinar amb les activitats extraesportives del poble". Per això cada setmana hi ha un horari diferent, que s'encarreguen de fer arribar als pares. Exemples d'aquestes activitats són excursions al parc de l'Agulla, a Collbaix o, l'última setmana, es va a la platja: "és una ocasió especial i hi anirem juntament amb els nens del campus de Castellbell, que també portem nosaltres i aprofitem l'autobús".

També faran un vivac, activitat que agrada molt als nens, en un dia on vindran a la tarda, faran un torneig de futbol, una botifarrada amb els pares i es quedaran a dormir a la gespa del terreny de joc amb el cel com a sostre.

L'horari d'aquest campus, en el qual encara els qui ho desitgen es poden inscriure, és de les 9 hores a 13.15 h, amb l'acollida a les 8.30 i la recollida a les 13.45 hores.