El canadenc Milos Raonic va impedir que la central de l'All England Club vegi demà la final somiada entre Roger Federer i Andy Murray. El suís va ser derrotat en un emocionant partit a cinc sets i posarà a prova el favoritisme de l'escocès, que no va tenir cap dificultat per derrotar el txec Tomas Berdych en la segona semifinal masculina del torneig.

La victòria de Raonic, per 6-3, 6-7, 4-6, 7-5 i 6-3, va tenir un punt culminant en el quart joc del darrer set, quan Federer va tenir una dura caiguda, va perdre el servei i ja no va poder afrontar amb garanties la resta del duel. De totes maneres, el suís, que ahir no sabia si la lesió seria greu, va dir que "encara que jo no hagués estat lesionat o hagués estat fresc, no hauria importat, ja que ell ha servit a 230 quilòmetres per hora". Un dels entrenadors de Raonic, el mallorquí Carles Moyá, va apuntar que la força mental del seu pupil va ser clau per al triomf.

Raonic jugarà la final de demà contra Andy Murray, que buscarà el seu segon Wimbledon, després de l'aconseguit el 2013. L'escocès, en la bona línia de tot el torneig, va dominar sense gaires dificultats Tomas Berdych, al qual va derrotar per un triple 6-3 trencant el servei quan convenia sempre.