La UEFA va confirmar ahir que l'exjugador del Barça i de la selecció espanyola Xavi Hernández entregarà demà el trofeu de campió de l'Eurocopa al guanyador del partit entre Portugal i França. El secretari general de la UEFA, Theodore Theodoridis, va confirmar que "baixarà al camp i lliurarà aquest trofeu. L'egarenc, establert ara a Qatar, va guanyar l'Eurocopa amb l'equip estatal els anys 2008 i 2012, és a dir, les dues últimes edicions, i en la primera va ser escollit el millor jugador de tot el torneig, a Suïssa i Àustria.

Pepe a punt i àrbitre anglès

De cara a la final, el principal dubte és saber si el madridista Pepe estarà preparat per jugar, després de no haver-ho fet a les semifinals per fatiga muscular. Ahir encara no es va entrenar amb els seus companys, però sembla difícil que es perdi el partit.

D'altra banda, la UEFA va anunciar ahir que l'anglès Mark Clattenburg serà l'encarregat de dirigir la final del campionat. Clattenburg tanca, d'aquesta manera, una gran temporada, ja que també va dirigir la final de la Lliga de Campions entre el Reial Madrid i l'Atlètic.