La nord-americana Serena Williams no va deixar escapar el tercer Grand Slam de la temporada i ahir va imposar-se a l'alemanya Angelique Kerber per 7-5 i 6-3 en 1 hora i 21 minuts per revalidar el seu títol a Wimbledon i igualar els 22 triomfs en Grand Slams que té l'alemanya Steffi Graff, rècord absolut en l'era Open. Williams és a dues victòries del rècord total, 24, que el té l'australiana Margaret Court.

Després d'haver perdut les dues finals a Austràlia, precisament contra Kerber, i a Roland Garros davant Muguruza, Williams va sortir a la pista molt relaxada.

Amb un joc agressiu i sòlid des del fons de la pista i més contundent que mai amb el seu servei, Serena va buscar des del primer punt la setena victòria a Londres. La igualtat va ser la tònica predominant al primer set, amb les dues jugadores mantenint el seu servei fins al dotzè joc, quan la nord-americana va atacar i en la seva segona pilota de trencament va endur-se la primera mànega per 7-5 en 47 minuts de joc.

La tònica va mantenir-se al segon set, amb una Serena Williams molt agressiva i segura en el servei (89 % de punts guanyats amb el seu servei i 5 aces), a més de fer el servei més ràpid del torneig (199,5 km/h) i que només li van caldre 34 minuts per endur-se la mànega i el partit per 6-3.

Murray-Raonic en homes

D'altra banda, avui es disputarà la final masculina entre l'escocès Andy Murray, campió el 2013 i tres cops finalista a Londres, i el canadenc Milos Raonic, que és un novell en aquestes rondes finals en els tornejos de Grand Slam. A les semis, Murray va desfer-se del txec Thomas Berdych, finalista el 2010, per 6-3, 6-7, mentre que Raonic va donar la sorpresa en superar Federer per 6-3, 6-7, 4-6, 7-5 i 6-3.