El conjunt Pollos Sin Cabeza, que va estar format pels jugadors Miki Moliner i Roger Riu (del Club Bàsquet Igualada) i Jordi Ramon (del CB Sant Cugat), es va endur l'edició d'enguany del 3x3 de Sant Fruitós de Bages, que es va portar a terme en la jornada d'ahir a les instal·lacions de l'Escola Paidos de la localitat, en la categoria de sénior masculí.

Un total de 50 equips van prendre part en aquesta competició, que es va dividir en les categories de sènior, júnior, cadet i infantil, tant en modalitat masculina com en la femenina. També hi va haver un grup únic especial, en el qual van prendre part dos equips d'Ampans, anomenats Sese Chicago i Fenix, aquest últim de la Fundació del Bàsquet Català. Cal destacar també la presència de diversos equips del Campus de la Federació Catalana de Basquetbol.

La competició va comptar amb la presència d'autoritats com Joan Carles Batanés (l'alcalde de Sant Fruitós de Bages), Tomàs Casero (regidor d'esports), Ricard Planas (president de Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català 2016) i Josep Orive (de la Cooperativa Paidos).

El proper acte de Sant Fruitós com a Ciutat del Bàsquet Català no serà fins el setembre, quan es disputarà la 28a edició de la Copa Bages, del dia fins l'11. L'endemà de la finalització del torneig, el dia 12, s'inaugurarà l'exposició "Cent anys de bàsquet, del pati al parquet" la qual es podrà veure fins el dia 14 d'octubre a l'edifici Nexe. El 24 de setembre es farà la Premini Copa Bages i el novembre hi haurà una trobada del Programa de Detecció i Perfeccionament de la Federació Catalana de Basquetbol.

Finalment, el mes de desembre es farà l'acte de cloenda de la Ciutat del Bàsquet Català, per donar pas a qui agafarà el relleu de cara al 2017, Sant Cugat del Vallès.