El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) va regnar de nou en el circuit de Silverstone, on va guanyar per quarta vegada, la tercera consecutiva, el Gran Premi de la Gran Bretanya, i es va apropar més a l'alemany Nico Rosberg. Aquest va ser segon, però va rebre una sanció de deu segons. El seu equip el va avisar per ràdio, de manera il·legal, en el tram final, que no posés la setena marxa i va perdre el segon lloc. Això fa que només conservi un punt d'avantatge al capdavant de la general.

Hamilton va dominar del principi a la fi el cap de setmana, en què va ser el més ràpid des dels primers entrenaments de divendres, en la classificació de dissabte i en la cursa, que va liderar des de la sortida neutralitzada, amb la pista molla, fins al final assolellat, sempre amb una distància que va fer impossible que ningú l'atrapés en cap moment de la prova.

La victòria de l'excèntric tricampió mundial nascut a Stevenage -a poc més d'una hora de trajecte en cotxe de Silverstone- suposa un nou cop psicològic al campionat. Pel que fa als espanyols, Carlos Sainz va aconseguir un meritori 8è lloc, i Alonso va sortir del circuit a la volta 24. Va poder tornar, però fora dels punts.