Començat ja el mes de juliol, els clubs que jugaran la temporada vinent a Copa Catalunya o Primera Catalana Femenina estan perfilant les seves plantilles de cara a afrontar amb garanties la temporada. Tot i això, encara queden gairebé dos mesos per a l'inici de les competicions i, per tant, encara hi ha temps perquè els clubs facin més canvis als seus equips.

El CB Igualada tornarà a competir a Copa Catalunya femenina, després del seu descens el curs 2013-14 i de passar dos anys a Primera Catalana. Després de culminar una gran temporada 2015-16, el conjunt igualadí es renova per intentar fer un bon paper a la nova categoria.

El primer canvi és a la banqueta, ja que Pep Piqueras, l'any passat ajudant de Raül Caballero al sènior masculí, dirigirà l'equip en substitució de Sergi Alamillo. Pel que fa a les jugadores, s'incorporen Mariona Teixidó (provinent de l'Asfe) i Esther Freixes (del Cervera), i segueixen Berta Sellarès, Magda Jané, Santa Carrasco, Marta Amatllé, Carlota Carner, Judit Lamolla i Núria Soler. L'equip es completarà amb alguna incorporació o amb l'ajuda de júniors.

A Primera Catalana hi competiran l'Asfe, la Joviat i el Sedis. El conjunt fruitosenc, que la temporada passada no es va poder mantenir a Copa Catalunya, serà dirigit per Josep Riera, i en els propers dies ha d'acabar de definir la relació de jugadores. Pel que fa a la Joviat, el conjunt que dirigirà Gerard Barbé compta amb l'única incorporació d'Alba Maldonado (Vilatorrada). Finalment, el Sedis és el darrer equip de les nostres comarques que jugarà a Primera, i, com l'Asfe, encara no ha definit del tot la seva plantilla.