Josep Vives, portaveu del Barça, va sortir al pas de la informació que va oferir la cadena COPE, segons la qual Messi s'estaria plantejant deixar el club quan finalitzi el seu contracte, durant l'any 2018.

Vives va defensar el jugador i va assegurar que mantindran la campanya de recolzament a Messi i la seva família, i va declarar que "la veritat és que estem molt tranquils, ni el jugador ni el seu entorn ens manifesten que se'n vulguin anar, tot i que és cert que estan molt dolguts, com és normal".

L'executiu blaugrana també va dir que "Messi era un jove de 19 anys quan va firmar aquests contractes en base a una relació de confiança a uns experts" i va recordar que ha pagat més de 50 milions a l'erari públic, pel qual és "el primer contribuent de l'estat espanyol".

Vives també va presentar els resultats de l'enquesta semestral Observatori Blaugrana, que es va fer entre el 9 i el 21 de juny. Va explicar que el 85,6% dels aficionats estan molt satisfets amb el club, que té una nota mitjana de 7,8 en les seves opinions.