La púgil vilomarenca i resident a Manresa Melania Sorroche ha passat a estar inclosa en el cèlebre llibre Guinness dels Rècords arran del combat, per al títol mundial del pes gall, celebrat el passat mes de juny a Veneçuela davant Mayerlin Rivas. I ho ha fet com a integrant d'una vetllada íntegrament de la categoria femenina, amb 4 combats que decidien títols mundials, que es va celebrar a la població de La Guaira, al paveeló Domo José María Vargas.

L'empresa organitzadora de la vetllada, Jupiter Fight Boxing, la va batejar com Batalla de Campeonas i va sol·licitar-ne el registre com a un cas únic de trobada d'alt nivell entre boxadores, amb jutges i àrbitres dels combats dones en tots els casos. Finalment, Guinness ha acceptat la proposta.

Melania Sorroche, de 25 anys, es va enfrontar el dia 18 de juny a la titular del pes gall de l'Associació Mundial de Boxa (WBA), la púgil veneçolana Mayerlin Rivas. Va ser un combat molt disputat i amb la controvertida decisió dels jutges, dividida per 2-1, de donar el triomf a la local, qui va retenir el títol. Ha estat aquesta la primera derrota de la Chony, que acumula 11 victòries i una derrota en el seu palmarès.