Andreu Subies no ha tingut rival a les eleccions de la presidència de la Federació Catalana de futbol (FCF). En els propers dies, la seva candidatura serà proclamada guanyadora, un cop passat el termini de possibles reclamacions, tot i que no es preveu que n´hi hagin.

Subies ha comptat amb 1.038 avals dels 1.186 que formen el cens. D´aquests, 954 han estat considerats vàlids i, 84, nuls, per tenir el clubs les juntes caducades o per no figurar en el cens, segons la junta electoral integrada pels presidents de l´Òdena, Josep Miquel Claver, el Sant Cugat, Llorenç Santasusagna, i el de l´Eusebi Güell, Miquel Castellano. Un nombre d´avals que deixa clar que aquesta candidatura no té oposició, com ja va veure en la passada assemblea de Santa Margarida de Montbui.

En la candidatura encapçalada per Andreu Subies hi figura l´anoienc Jaume Plaza, qui ja formava part de l´anterior junta directiva de la FCF. També hi són: Joan Soteras, Josep Llaó, Joan Josep Isern, Pere Guardiola, Josep Vives, Jordi Bonet, Francesc Folguera, Jordi Terés, Joaquim del Pino, Albert Montull, Albert Garrofé, Manel Duran, Juan Carlos Hueto, Tomàs José Pepiol, Javier Lerma, Joaquím Sala, Joan Sayós, Raül Sus, Paquita Linares, Ricardo Pacheco i Jesús Pont.