La fiscalia no recorrerà la pena de 21 mesos de presó imposada per l'Audiència de Barcelona al jugador del Barça Leo Messi, tot i que l'havia exculpat dels tres delictes fiscals pels quals va ser condemnat. La fiscalia, que inicialment s'havia querellat contra Messi i el seu pare, va acabar demanant l'arxiu del cas per a l'astre argentí després que aquest tornés la suma defraudada, ja que va concloure que no tenia coneixement del frau perpetrat perquè la seva intervenció va ser "purament formal" i es va limitar a seguir les indicacions del seu progenitor. Per això, la fiscalia només va acusar en el judici el pare, Jorge Horacio, per a qui va demanar 18 mesos de presó.

Al costat de la defensa

La fiscalia tampoc no va recórrer en el seu moment la decisió de l'Audiència de portar Messi a judici, encara que en aquest cas es va sumar a l'informe presentat per la defensa del futbolista, la qual argumentava que el jugador no s'havia d'asseure al banc dels acusats pel seu desconeixement de la gestió de la seva fortuna.

A diferència de la fiscalia, els Messi ja van anunciar que recorreran davant del Suprem la sentència condemnatòria, convençuts que l'alt tribunal els acabarà donant la raó en tots els seus plantejaments.