Guadalajara va ser l'escenari del campionat estatal de trampolí, i els gimnastes de l'Egiba hi van assolir uns grans resultats. Va destacar Marc Torras, que va ser campió absolut en trampolí individual. És un títol que havia guanyat el 2014 però que va perdre l'any passat. Després d'una fase prèvia amb puntuació discreta per una incorrecció en l'exercici obligatori, en la final es va lluir, i amb les notes de 7,9 en l'execució i 15 punts de dificultat no va tenir rival. Va acompanyar la victòria amb un altre or, el que va guanyar en sincronisme al costat de Clàudia Prat (ASME Barcelona), companya d'entrenaments al CAR de Sant Cugat.

D'altra banda, Cristina Masfret va ser plata en categoria absoluta en el trampolí individual en dones. Masfret debutava dins la categoria reina i, com Torras, va executar la rutina a gran nivell en la final. Va tenir la puntuació d'execució de 8, darrere de Cristina Sainz i davant de la gran favorita, Clàudia Prat, que va ser tercera.

Una altra actuació brillant va ser la de Marina Chavarria, primera en nivell 6 (juvenil) en la modalitat de trampolí individual, amb la marca superior als 90 punts, que ja havia acreditat en l'internacional Aere Cup de Brescia (Itàlia). Aquest és el primer títol de la sallentina en un campionat d'Espanya, en un any en el qual ha estat membre de la selecció espanyola al campionat mundial d'edats i a l'europeu, dins de la categoria júnior. Per equips femenins, l'Egiba va acabar tercer amb Naira Rexach, Judith Pallisso i Cristina Masfret. En la modalitat de doble minitrampolí hi va participar la gimnasta Anna Capellas.