El 36è Torneig Internacional de Sant Esteve Sesrovires es posarà en marxa avui i es perllongarà fins al proper dimarts en totes les seves categories. En l'acte inaugural hi haurà representació dels equips, i es farà, a partir de les 22 hores, a la pista coberta Francesc Castellet de Sant Esteve amb una desfilada posterior pel centre urbà.

Diferents pavellons i espais del municipi reben els equips en un total de 14 categories, que es divideixen per edats i gèneres. Hi ha les següents categories: en el grup masculí, sèniors, juvenils, cadets, infantils, alevins, benjamins i els màsters; pel que fa a les fèmines, sèniors, juvenils, cadets i màsters; a més, hi ha un prebenjamí mixt i el 2n Torneig Solidari patrocinat per la Fundació Pare Manel i amb la participació del CP Brians, el CP Quatre Camins i una selecció amb àrbitres i entrenadors. Com en les edicions anteriors, la presència de conjunts de fora de l'estat torna a ser molt nombrosa. Així, hi haurà equips arribats des de Noruega, Hongria, França, Egipte, Algèria, el Marroc, l'Argentina i Finlàndia. Hi haurà igualment la presència d'un número força important d'equips de les comunitats autònomes de l'estat, com el País Valencià, Galícia o Euskadi.

El torneig està inserit dins del programa d'actes de la Festa Major de Sant Esteve Sesrovires, i n'és el més multitudinari pels jugadors i jugadores que aplega. Les pistes on tindrà lloc són les del poliesportiu municipal, les pistes La Roureda, Francesc Castellet, Vinya el Sastret, IES Sant Esteve i també a l'Àgora International School.