El pilot de Piera Toni Bou (Repsol Honda Team) va demostrar ahir a Tong, Anglaterra, que, si no passa res d'estrany, enguany tornarà a guanyar el campionat del món. Ahir va superar el repte a la primera prova (avui es disputarà la segona) del Gran Premi de la Gran Bretanya, sobre un traçat dur complicat per la pluja caiguda durant la vigília.

De fet, durant dos terços del recorregut de la prova, el fang va exigir el màxim als pilots, i allí va ser on el català va donar el millor d'ell mateix. Un sol punt a la primera volta, dos a la segona i un traçat perfecte a la volta final van certificar un triomf més que merescut. És el novè de les dotze curses disputades, i augmenta la seva diferència al capdavant del mundial als 28 punts, ja que el seu màxim rival, el pilot d'Ulldecona Adam Raga, va ser tercer. El company d'equip de Bou, el japonès Fujinami, tercer a la general, va tenir un mal dia i va acabar en cinquena posició.

L'anoienca Conde, vuitena

Per la seva banda, la corredora de Santa Margarida de Montbui (Beta) Mireia Conde va participar a la primera prova del Mundial femení, on va acabar en una destacada vuitena posició. El triomf va ser per Emma Bristow.