Aquest cap de setmana han quedat determinats els aparellaments de quarts de final de la tretzena edició del Mundialet Intercomarcal. A Bolívia, Bèlgica, Senegal i Equador, s'hi han afegit les formacions del Marroc, Paraguai, Colòmbia i Xile, després d'uns partits prou interessants.

Dissabte, Bèlgica va confirmar el primer lloc del grup B després d'empatar amb Marroc a 2 gols, que va servir als marroquins per entrar als quarts de final com a segons. A continuació, Senegal i Equador es van jugar la primera plaça al grup D, i els africans no van deixar dubtes de la seva superioritat en golejar per 4 a 1; els sud-americans van ser segons.

Aquest diumenge, al primer duel de la jornada, Xile va superar Colòmbia per 2 a 1, i es va produir, en el grup C, un triple empat a 3 punts amb l'Argentina, en què els argentins van quedar fora pel gol-average. Al darrer enfrontament, triomf del Paraguai sobre Brasil (1-0), amb els brasilers sense classificar al grup A.

Així, les eliminatòries del proper cap de setmana són: Bolívia-Xile, Bèlgica-Equador, Colòmbia-Paraguai i Senegal-Marroc.