El Torneig Internacional de Sant Esteve Sesrovires viu, des de divendres passat i fins demà, la seva 36a edició. Hi ha un total de 95 equips, que representen onze estats, i que van des dels prebenjamins fins als de més edat, les jugadores màsters.

El torneig sesrovirenc marca un punt final de la temporada per a la gran majoria d'equips. El CH Sant Esteve Sesrovires ha decidit fer un avançament a la celebració d'aquest trofeu per no deixar tant temps amb el final de les lligues respectives. Al llarg del cap de setmana s'han anat disputant els partits de les fases de grups. Enguany, la competició està tenint com a seu sis instal·lacions, que són tres pavellons, dues escoles i el camp de futbol del poble.

El secretari del CH Sant Esteve, Lluís Canals, va explicar que "es tracta d'una gran oportunitat, també per al nostre club, per conèixer unes altres formes de jugar a handbol, noves cultures i tarannàs en àmbit esportiu". El torneig internacional és, a més, una important font d'ingressos per al poble del Baix Nord. D'altra banda, el regidor d'esports, Adrià Companys, va afirmar que "dóna molta feina, però tant per al club com per al poble és una dinamització de gran valor i ens situa clarament en el mapa de l'handbol".

El club sesrovirenc batalla cada temporada per fer front a la manca de subvencions i a la competència que suposa l'handbol-platja: "s'ha posat de moda i és un factor més que cal tenir en compte. Però continuem del tot contents amb la resposta i amb la participació", va dir Canals.