La marxa, primer, de Felipe Orozco a l'Avià i, més tard, de Yanninck Viles, qui ha seguit els passos de l'entrenador Edu Berrocal, ha deixat l'Igualada amb la porteria buida i, per tant, pendent de la incorporació de dos porters amb garanties de donar pràcticament per tancada la plantilla de la temporada 2016-17 (pot haver-hi encara algun altre fitxatge de darrera hora), en la qual, els igualadins repetiran al grup 2 de Primera Catalana.

Una de les primeres opcions de l'Igualada és Cesc de Bode, un porter que s'ha mogut per diferents equips de la zona del Vallès Oriental i Maresme, tot i que aquesta darrera campanya ha jugat al Blanes, a Segona Catalana. L'altre porter, en principi, serà més proper, de la comarca de l'Anoia.

L'Igualada, que dirigirà el tècnic Ton Mayor, disposa actualment de setze jugadors. Continuen del curs passat, Bernat Sansano, Martí Lliró, Bachana Lominadze, Iñaki Baz, David Baraldés, Ton Casas, Pau Vidal, Jonny Fernández, Fran Arévalo, Éric González i Joan Redondo. Les cares noves són les de Sergi Solé (Tàrrega), l'olesà Edgar Moragas (juvenil Cornellà), Ignasi Carmona (Gimnàstic juvenil), Isidre Marsiñach (Calaf) i Iker Latre (Santboià). I les baixes, Bernat Benito (Manresa), Óscar Garcia (Castelldefels), Yannick Viles, Felipe Orozco (Avià), Eloi Jiménez, Martí Just (Prat), David Pacheco i Nuno Carvalho.

Cinc amistosos de preparació

L'entrenador Ton Mayor té previst iniciar els entrenaments de pretemporada el dia 1 d'agost al vespre. Com a preparació ha programat cinc partits amistosos, tots ells per al mes d'agost, just abans d'iniciar-se la lliga el dia 4 de setembre, i en el cas de l'Igualada, rebent la visita del sempre potent Balaguer.

Els duels són, dissabte, 6 d'agost, a Les Comes, Igualada-Mollerussa; el dissabte, 13 d'agost, Igualada-Sabadell B; el divendres 19, Manresa-Igualada; el diumenge 21, San Mauro-Igualada (en el 50è aniversari del conjunt de Santa Margarida de Montbui), i el diumenge 28 d'agost, Igualada-Martinenc.