El primer equip del Manresa disputarà els seus partits a la lliga del grup 1 de Primera Catalana els diumenges a la tarda en el lloc dels diumenges al migdia, com ha fet les darreres temporades. Fa unes setmanes es va sospesar seriosament la possibilitat de jugar els enfrontaments al Nou Estadi els dissabtes a la tarda, però aquesta franja horària, gens habitual al Congost, s´ha descartat perquè hi havia algun jugador que no li anava bé per compaginar-ho amb les seves activitats.

Dani Fernández, el nou tècnic del Manresa, iniciarà la pretemporada l´1 d´agost, tot i que el seu equip disputarà el dia abans, el 31 de juliol, el clàssic partit de la Festa Major de Valls de Torroella. A partir d´aquí, el conjunt manresà tindrà vuit compromisos més abans de l´inici de la competició el cap de setmana del 3 i 4 de setembre. Els partits de preparació són: diumenge, 7 d´agost, Manresa-Viladecans; el dissabte 13, Manresa-Badia; el diumenge 14, Fundació Grama-Manresa, el divendres 19, Manresa-Igualada; el diumenge 21, Sant Ildefons-Manresa; el dimecres 24, Castellar-Manresa; el dissabte 27, Santpedor-Manresa; i el diumenge 28, Manresa-Balaguer.

Bernat Benito, darrer fitxatge

Procedent de l´Igualada (primera catalana), el Manresa ha incorporat el migcampista Bernat Benito. Els manresans tenen prou perfilada la plantilla, tot i que estan a l´espera de dos o tres fitxatges més.