La 24a edició del Vòlei Sorra d'Igualada va ser tot un èxit. El torneig, que va durar tres dies, va omplir de jugadors de voleibol el Parc de Valldaura, on hi havia un gran ambient festiu i esportiu. L'edició d'aquest any tenia 320 equips inscrits, uns 20 menys que l'any passat, però que aportaven més de 500 participants -i superaven la participació de l'edició anterior- repartits en les 11 pistes de vòlei, separats per les modalitats 2x2 i 4x4, i per nivells: costellada, pels jugadors no gaire iniciats en l'esport; open, pels jugadors amb nocions; i elit, on competien els jugadors i jugadores més experts.

Durant el torneig es va poder gaudir a través d'una aplicació i d'un programari, que va ajudar a participants i organitzadors, anomenats ChampionshipPlay, dels quals un dels integrants de la junta del Vòlei Sorra n'és el propi dissenyador.

Els guanyadors de les categories 4x4 van ser els següents: l'equip Treu la llengua, en masculí cadet; Pancracias, en femení juvenil; You know it, en mixt obert; Patates deluxe, en femení obert; Totsports, en masculí obert; Shambala, en mixt elit; Ja sabreu el nom, en femení elit; i Que boina, en masculí elit. En les modalitats 2x2 els guanyadors van ser Pavu de ke, en mixt obert; Gemma i Anna, en femení obert; Jorbetes street, en masculí obert; Estany-Armengol, en mixt elit; Pochinis, en femení elit; i Diaris i revistes, en masculí elit.

Tant els participants com el públic que es va desplaçar a la Ronda Fàtima van poder gaudir de la música en directe de Milton Salazar, el divendres, i d'una paella a preu molt popular, el dissabte, quan es van començar els sortejos de regals com televisors, viatges o material de vòlei, que van cloure el diumenge amb l'entrega de premis.