Sembla difícil pensar que Chris Froome pugui perdre el Tour. Ahir, va fer una altra demostració de potència, juntament amb el seu equip, en marcar el ritme del grup de favorits, evitar atacs i, a sobre, aconseguir uns quants segons d'avantatge en el tram final de la primera arribada a l'estació suïssa d'Emosson. La victòria d'etapa va ser per al rus Ilnur Zakarin, qui va evitar el segon triomf parcial del colombià Jerlinson Pantano.

En la lluita per l'etapa, Zakarin, que venia d'una dura caiguda al Giro, va anar eliminant els seus dos rivals d'escapada, el mencionat Pantano i el polonès Majka, i es va presentar en solitari a la línia de meta. Darrere, només el seu excompany Richie Porte va poder aguantar el ritme d'un Froome qui ja té 3.27 respecte d'un estàtic Nairo Quintana, el qual no troba la manera de deixar en evidència el líder de la prova.

Avui, les distàncies encara poden créixer més en la cronoescalada entre Sallanches i Megève, de 17 quilòmetres, amb un perfil favorable a un Chris Froome que pot ser més líder.