Juan Pérez Verdejo es va proclamar campió de Catalunya de BTT en la categoria infantil al torneig que es va disputar al parc del Pi Gros de Sant Vicenç dels Horts, on van participar 150 joves, en un circuit de 2.700 metres al qual s'havien de donar 3 voltes.

El d'Olius, que corre amb el club Comarques de Lleida, va fer el millor temps, amb una marca de 29 minuts i 58 segons, i va treure gairebé un minut d'avantatge al segon, David Parrondo, de la Poma BikePark (30:47). En tercer lloc va entrar un altre solsoní que està fent un bon paper als campionats de BTT de Catalunya, Marc Masana, també del Club Comarques de Lleida, amb un temps de 31 minuts i 14 segons.

Pérez, entrenat pel seu pare, la temporada anterior va provar la modalitat de ciclocròs i va aconseguir guanyar la Copa Catalunya de ciclocròs i una tercera posició al campionat català. Aquesta temporada va començar amb la BTT i va guanyar la Kids Cup de Girona, on va quedar primer en 4 de les 5 curses del campionat, i una segona posició a la Kids Cup de Barcelona. Però les competicions no han acabat encara i Pérez podria endur-se un altre títol, ja que actualment és en la segona posició de la Copa Catalunya, un campionat de regularitat format per una dotzena de curses, de les quals queden encara per fer-ne 4.