L'igualadí Albert Torres va revalidar el títol de campió d'Espanya de triatló en la categoria de veterans a l'estatal que es va disputar a Almazán, a Sòria.

Dissabte va ser el torn del duatló, on hi van participar dos osonencs; en categoria elit masculí, Francesc Freixer es va proclamar campió d'Espanya, i en categoria elit femení, Aina Picas, triatleta de Prats de Lluçanès, va quedar en 5a posició. Margarita Fullana va ser la guanyadora de la prova, de 6 km a peu, 22 de BTT i 3 km més corrent.

Diumenge es va celebrar el triatló cros, que consistia en 1.000 m de natació al riu Duero, 22 km de BTT i 6 km corrent. En el triatló hi va prendre part el berguedà Marc Cirera, que va aconseguir la 6a millor posició del seu grup d'edat i va quedar 33è de la general. L'igualadí Albert Torres es va proclamar Campió d'Espanya en veterans i guanyador també de l'absoluta en grups d'edat, amb un temps d'1 hora, 36 minuts i 31 segons. En l'absoluta, afegint-hi també els triatletes d'elit i professionals, Torres va quedar en la 20a posició. Picas també va participar en aquesta prova, i va acabar en la catorzena posició del grup femení elit.