El Manresa i el Nàstic es veuran les cares, per primer cop a la lliga nacional juvenil, en la quarta jornada de competició, el cap de setmana del 17 i 18 de setembre, al Gimnàstic Parc. A la segona volta, aquest derbi inèdit en aquesta categoria, es jugarà el 4 o 5 de febrer.

La lliga nacional juvenil començarà el darrer cap de setmana del mes d´agost (dies 27 o 28). En la primera jornada, el Manresa s´estrenarà a casa amb el Jabac i el Nàstic ho farà a casa de l´Europa. El primer rival com a local pel Nàstic serà, una setmana després, el Badalona, mentre que el Manresa tindrà la primera visita al sempre complicat camp del FC Barcelona B.

Aquesta lliga nacional juvenil està integrada per diversos equips B, els del FC Barcelona, de l´Espanyol, de la Damm, del Cornellà, del Gimnàstic de Tarragona i del Girona. Completen el grup, el Lleida, el Jabac Terrassa, el Júpiter, el Mataró, el Mollet, el Josep Maria Gené, el Figueres, el Mercantil, l´Europa i el Badalona. La darrera jornada de competició està programada pel cap de setmana del 20 i 21 de maig del 2017.