Els dies 27 i 28 d'agost, en plena festa major, Manresa viurà una nova edició del Torneig Interbarris, una competició itinerant en la qual hi participen els equips de la ciutat. En aquesta edició 2016, el torneig serà organitzat pel PI Puig al seu camp, al barri del Xup. Tindrà la participació del Minorisa, la Balconada, la Pirinaica, el CE Manresa B, el Palillo i els amfitrions, el PI Puig.

A diferència de l'any passat, el Gimnàstic, que no fa primer equip aquesta propera temporada, ha estat suplert pel Palillo, que és la gran novetat. Precisament, cal recordar que el Gimnàstic ha estat el campió del Torneig Interbarris els dos darrers anys; el passat, es va imposar a la Pirinaica (organitzador) per un ajustat 1-2 per als escapolats.

En aquesta edició del 2016, el dissabte 27 d'agost, es jugaran dos triangulars i els respectius vencedors disputaran la final l'endemà. El programa de partits és aquest: PI Puig-Minorisa (16.30 h), Minorisa-Balconada (17.20 h) i Balconada-PI Puig (18.10 h) pel que fa al primer triangular, i Pirinaica-CE Manresa B (19 h), CE Manresa B-Palillo (19.50 h) i Palillo-Pirinaica (20. 40 h), en l'altra.

La final està prevista per les 11.45 h del diumenge 28 d'agost. El Torneig Interbarris té també la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa i de la delegació Bages/Berguedà de la Federació Catalana de futbol.