L'atleta manresà Pol Vila (FC Barcelona) va participar en els Campionats d'Europa d'atletisme en categoria juvenil, celebrats a Tblisi (Geòrgia), on va formar part de la selecció estatal. Vila va prendre part a la prova del decatló, conjuntament amb Raúl Slecht, del Playas de Castellón.

Pol Vila va tenir una actuació molt destacada, estrenant-se en uns europeus amb el rècord d'Espanya de la categoria, que va estar a punt de donar-li una medalla. Al final es va adjudicar la quarta plaça a només 13 punts del tercer classificat. Vila va obtenir 7.219 punts, essent el primer atleta estatal que supera la barrera dels 7.000 punts. Sota un sol de justícia i una organització força deficient, Vila només va fallar en el llançament de disc, per sota del que en ell és habitual; això el va privar de la lluita fins i tot de la primera plaça, tot i que sortia vuitè el el rànquing segons les marques de tots els participants. La darrera cursa (1.500 llisos) va ser decisiva per la possibilitat de penjar-se, almenys, la medalla de bronze; Vila va fer una carrera espectacular i tot i quedar primer destacat, no va treure la distància suficient per desbancar en punts l'atleta que finalment va ocupar la tercera plaça, l'austríac Leon Okafor.