Berga va acollir dissabte la segona edició de la Trail al Bosc de Berga. Un total de 110 participants van gaudir d'una bona matinal d'atletisme de muntanya a la Font Negra organitzada pels Joves Atletes de Berga. En la cursa Trail de 9 km i amb més de 600 metres de desnivell acumulat, es va coronar campió Carlos Ramírez. El segon lloc va ser per a Oriol Asensio i el tercer per a Jordi Comellas. En categoria femenina la vencedora va ser Vanessa Chirveches, la segona posició per a Ester Reguant i la tercera per a Viridiana Costa. Al mateix temps que la Trail també va haver-hi una caminada en un circuit de 5,5 km i amb més de 300 metres de desnivell acumulat.

En la cursa de Vertical Bosc, una cronoescalada en què els corredors sortien cada minut, es va proclamar vencedor Adrià Duarri amb un temps de 15' 48''. En la segona posició va classificar-se Guillem Vilalta i Èric Escánez va completar el podi en tercera posició.

En categoria femenina la més ràpida va ser Lea Llorens amb un temps de 22' 11''. La segona posició va ser per a Cristina Liria, que va arribar a 1' i 28''; el podi el va completar Lídia Pons.