Amb la seva millor marca personal de l'any, la gironellenca Dèbora Calveras (FC Barcelona) va aconseguir ahir, en la segona jornada dels Campionats d'Espanya absoluts d'atletisme, la medalla de plata en la prova del triple salt. Calveras va saltar 13,20 m per 13,66 de la guanyadora, Patrícia Serrapio; en aquesta mateixa prova, Ariadna Ramos (CA Igualada Petromiralles) va ser vuitena amb un millor salt de 12,52 m. Cal recordar que en la primera jornada d'aquesta competició, que s'ha celebrat a Gijón, el navarclí Jordi Sánchez (FC Barcelona) també va ser segon, en el seu cas en javelina amb 72,63 m.

També ahir, en la final dels 800 llisos, Marina Petkova (Avinent CA Manresa) no va poder repetir l'actuació del dia abans a les semifinals i va pagar l'esforç; tot i això, la mallorquina va acabar sisena amb 2.10.93. En aquesta cursa, l'atleta de Banyoles Esther Guerrero, entrenada pel tècnic manresà Joan Lleonart, no va tenir rival i va imposar-se amb autoritat amb un registre de 2.01.72.

Paula Raul (Avinent CA Manresa), que tenia moltes possibilitats d'entrar a la final dels 100 tanques, no va tenir la sort de cara i en la seva sèrie semifinal va topar amb una tanca, va caure i va haver d'abandonar. En disc femení, Ainhoa Martínez (Avinent CA Manresa) no va poder entrar a la final i va acabar novena amb un millor llançament de 41,65 m. En martell, Maria Torres (Avinent CA Manresa) va classificar-se vuitena amb 52,32 m. En perxa femenina, Mònica Clemente va fer la seva millor marca personal amb 3,87 m, que li va servir per quedar setena. I Christian Curopos (Fem Camí Mislata) va ser dotzè en els 10.000 marxa amb un temps total de 45' 59'' 17.