Tot i la retirada de Núria Picas en l'ultra femenina de l'Epic Trail d'Aigüestortes, la prova que suposava el campionat del món de l'especialitat, hi va haver altres corredors de casa nostra que van arribar la matinada d'ahir i que van aconseguir resultats destacats. Així, dos moianesos i un cabrianès van entrar entre els 22 primers en la classificació scratx de la competició de 105 quilòmetres.

El més destacat va ser Gerard Morales, del Buff ProTeam, que va entrar en la posició número 13 a una hora i 59 minuts del guanyador, Luis Alberto Hernando. A més, va ser el segon classificat del seu equip, després del sisè lloc de Yeray Durán.

Per la seva banda, el cabrianès del Nonstop Minimalist Runners Lluís Ruiz Oller va acabar en la posició número 21, a 2.45.34, amb tres segons d'avantatge sobre el tercer dels nostres participants, David Liesa, del Gemi Moià, que va acabar la competició classificat en el lloc 22.