El migcampista portuguès André Gomes ha assegurat aquest dimarts que arriba al Barcelona amb ganes de "gaudir de bons moments, aprendre, jugar i ajudar de la millor manera" el club blaugrana.

Gomes, que serà presentat oficialment demà com a jugador del primer equip, ha passat les proves mèdiques a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí (Baix Llobregat).

Abans s'ha fet una foto a les oficines del club al costat de l'escut de l'entitat, en un acte que ha reunit a la pràctica totalitat dels mitjans gràfics.

En declaracions a la televisió del club, l'exjugador del València s'ha mostrat satisfet d'arribar a un equip com el Barcelona, amb el qual desitja "guanyar tot el possible i tenir molts èxits" al terme de la present temporada.

Està previst que demà completi les proves mèdiques i signi, posteriorment, el seu nou contracte per a les pròximes cinc temporades abans de la presentació oficial, que tindrà lloc en el terreny de joc del Miniestadi.

Després de la protocol·lària sessió fotogràfica, André Gomes realitzarà una compareixença de premsa acompanyat pel vicepresident esportiu, Jordi Mestre; el director d'esports professionals, Albert Soler; i el secretari tècnic, Robert Fernández.

El jugador lusità, de 22 anys, és el quart fitxatge del Barcelona 2016-17, que en les última setmanes ha confirmat les incorporacions del central Samuel Umtiti, el lateral Lucas Digne i el migcampista Denis Suárez.