Gran cap de setmana el que va viure el pilot de Husqvarna Motorcycles Francesc Cucharrera en motiu de la quarta cita puntuable per al Campionat d'Espanya de Supermotard, al circuit lleidatà d'Alcarràs. Si tres victòries en tres mànegues disputades ja suposen de per si un excel·lent resultat, encara és més important la transcendència que aquest triple triomf té de cara al Campionat, ja que el pilot de Navàs va aconseguir esbandir el desavantatge que tenia, i va passar a liderar la classificació a falta només d'una prova i de les tres mànegues corresponents.

Però no va ser tot tan fàcil en aquesta prova, ja que el pilot de Husqvarna no va acabar de trobar-se a gust en els entrenaments, i es va haver de conformar amb una 3a plaça, lluny de la pole a la qual últimament estava acostumat. Però això no va ser obstacle perquè Cucharrera aconseguís compensar aquest desavantatge amb tres excel·lents sortides que li van donar el liderat des del primer revolt en cadascuna de les mànigues, que va dominar fins a la caiguda de la bandera de quadres.

Gràcies a aquests espectaculars resultats, el pilot de Husqvarna és ara líder del Campionat, amb tres mànigues a disputar a l'últim circuit del campionat d'Espanya 2016 de Supermotard, que es disputarà a Zuera (Saragossa) el 9 d'octubre. "Estic extremadament content. Ara tot depèn de nosaltres i veurem com ens adaptem al traçat de Zuera en l'última prova de l'any", va explicar el de Navàs.